evenementen

Evenementen

Summer Outdoor Events is een onderdeel van Party- & lounge restaurant Summer Club. Ons evenementenbureau is gespecialiseerd in thema-en bedrijfsfeesten. Niet alleen op de strandlokatie in Rockanje, maar afhankelijk van het soort evenement ook op andere lokaties. In dit gedeelte geven wij een sumiere beschrijving van onze activiteiten. Naast standaardactiviteiten als danceclassic-avonden, themafeesten, bruiloftfeesten, house & beachparty`s en vrijgezellenfeesten verzorgen wij ook allerlei outdoor bedrijfsevenementen. Zodat uw personeel het ‘wij-gevoel’ kunnen ervaren door middel van verschillende sport en spel mogelijkheden die door ons georganiseerd worden.

BEACHBATTLES

teams van minimaal 4 en maximaal 10 personen nemen het tegen elkaar op tijdens ludieke spelonderdelen. Van voetje van de vloer tot boogschieten en zaklopen tot een heuse skippy-race. Voel het zand tussen je tenen, de wind door je haren en geniet van het fantastische uitzicht. Al met al een sportieve competitie waarbij fun voorop staat. Alles mag en niets moet. U heeft de keuze uit een twintigtal spelonderdelen.

OVERIG SPORT EN SPEL

wij organiseren in overleg met de opdrachtgever een sportief programma waarbij de nadruk ligt op gezelligheid. Natuurlijk is er een competitief karakter. U heeft o.a. de keuze uit Beachvolleybal, basketbal, voetbal, tubebal, jeu de boules en touwtrekken.

AQUASPELEN

een Noordzee voor de deur biedt ongekende mogelijkheden. Summer Outdoor Events biedt u een programma vol spectakel. U krijgt te maken met de branding, het tij en de stromingen. Een adrenalineshotje is hier heel normaal. U heeft de keuze uit de volgende onderdelen: Wild Banana Race (een tochtje met een aantal personen op een banaan, u doet uw best om er niet afgeslingerd te worden), Kanoclinic (deze brandingactiviteit is een aparte ervaring), Watertriatlon (3 verschillende wateractiviteiten).

TEAMWORK

actieve arrangementen zin bij uitstek geschikt voor een teambuildingsdag. Summer Outdoor Events heeft met behulp van allerlei binnen-en buitenopdrachten een programma ontwikkeld waarin de volgende aspecten goed naar voren komen: creatief denken, doorzettingsvermogen, saamhorigheidsgevoel en vertrouwen. Winnen is leuk maar niet van essentieel belang. De Voornse duinen lenen zich uitstekend voor puzzeltochten of een dropping. Ook de algemene kennis- en muziekquiz levert spanning en vermaak op.

ADVENTURE

bent u op zoek naar een spel waarvan u nooit van te voren weet hoe het loopt? Misschien ligt u wel in 1 van de onderstaande programma`s in een overlevingspak in zee, zwemt u naar een reddingsvlot of dwaalt u uitzichtloos door de prachtige duinen. Onverwachte en spannende situaties. Om de missie te volbrengen bent u aangewezen op de medewerking van uw teamgenoten. U heeft een keuze uit Mission Impossible, Expedition Summer en Natuur Actief.

WORKSHOPS

u kunt natuurlijk ook kiezen voor en wat rustigere aanpak. We hebben de keuze uit vershillende workshops waarin teambulding belangrijk is. Zo heeft u de keuze uit een Vlieger-workshop (als team zelf bouwen, schilderen en oplaten), een Percussie-workshop (u trommelt er op los, zelfs de minst muzikale trommelaar zal veel plezier aan dit avontuur beleven), Salsa dansen (u leert onder deskundige leiding de beginselen van een aantal Zuid-Amerikaanse dansen), of een Wijnproeverij (u gaat wijn op de waarde te schatten en krijgt de kans een kenner te worden).

Indien u geen keuze kunt maken uit de bovenstaande opties kunnen wij u ook adviseren bij het maken van een alternatieve keuze. Tenslotte bent u degene die bepaald welk evenement budgetair haalbaar is en welk programma het beste past bij uw bedrijf.

Promo

Bekijk hieronder de promo van evenementen.