Wij zijn gesloten

Bruiloften

Romantischer kun je het je bijna niet voorstellen. Trouwen met je voeten in het zand! Geniet van het oneindige uitzicht, de ondergaande zon en de ziltige bries die de Noordzee met zich mee brengt. Geef elkaar het Jawoord op het geweldige strand van Rockanje, proost op het leven met elkaar in Salsa Beach Club en ga knallend de avond in met een spetterend feest in onze evenementen ruimte of buiten op het terras!

Niets is te gek! Met onze jarenlange ervaring zorgen wij dat jouw bruiloft tot in de puntjes is georganiseerd. Een hele speciale dag, één om niet te vergeten en daar zorgen wij voor. Met ons hele team zorgen wij dat jullie en jullie gasten een dag beleven die je nooit zult vergeten.

Met een geweldige locatie, jarenlange ervaring en een gezonde dosis “sfeer” zorgt ons team ervoor dat jullie de hele dag ontzorgd worden. Vraag onderstaand een offerte aan en laat je verrassen door de mogelijkheden! Nog aan het oriënteren? Geen probleem, onze adviezen zijn geheel vrijblijvend en wij gaan graag om tafel voor het bespreken van de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan.

    Get inspired!

    Check onze socials voor updates!