Trouwen

Unieke trouwlocatie op het strand

Zon, zee, strand en de romantische zonsondergang in de Noordzee. Jij en je partner hand in hand omringd door je naasten terwijl je elkaar het ja-woord geeft. Om daarna met al je dierbaren een knalfeest te ervaren onder het genot van een drankje en een spetterde muzikale omlijsting!!!

Salsa Beach Club is een officiele trouwlocatie in Rockanje. Dit betekend dat uw dag in zijn geheel plaats kan vinden bij Salsa Beach Club. Uw gasten hoeven niet meer naar een andere locatie af te reizen als u elkaar het ja-woord geeft. Wij verzorgen uw complete dag van receptie tot de bedankpresentjes bij het einde van uw bruiloftsfeest.

Ondanks dat wij ongeveer 120 bruiloften per jaar organiseren hebben wij geen standaard ABC-formule. Iedere bruiloft behandelen wij persoonlijk en wij nemen al uw wensen mee bij het organiseren van uw dag. Dit moet tenslotte de dag van uw dromen worden en wij willen u daar graag bij helpen.

Meer informatie over trouwen op het strand?

Het team van Salsa Beachclub zorgt voor een onvergetelijke dag. Wilt u meer informatie over trouwen bij Salsa Beachclub? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.